Gefacelifte Audi A3 komt in 2016 met Virtual Cockpit

Gefacelifte Audi A3 komt in 2016 met Virtual CockpitDe populaire leasewagen van Audi krijgt volgend jaar een kleine facelift toebedeeld, de virtuele instrumentencluster zal een van de highlights worden!

Terwijl je het vroeger gewoon moest doen met twee analoge wijzerplaten zien we de laatste jaren een interessante digitalisering in de cockpit. Diverse autoconstructeurs combineren fysieke elementen met haarscherpe schermen, Audi lanceerde bij de nieuwe TT een volledige digitale instrumentencluster die je naar hartenlust kan finetunen. Vervolgens kreeg de grote R8 V10 (Plus) broer het systeem ook bij de standaarduitrusting, bij de nieuwe Q7 en A4 staat het op de optielijst.

Een dergelijke brok toptechnologie moet je natuurlijk overal aanbieden, daarom dat de volgende generatie Q5, A5 en gefacelifte A3 het 12.3 inch grote TFT systeem volgend jaar zullen krijgen. Of deze Virtual Cockpit ook beschikbaar zal worden in de kleinste Audi familietelg – de in Brussel gebouwde A1 – is nog afwachten geblazen.

Gefacelifte Audi A3 komt in 2016 met Virtual Cockpit

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...