Spyshots: Mercedes S-Klasse Cabriolet AMG

Spyshots: Mercedes S-Klasse S63 S65 Cabriolet AMGVan de toekomstige Mercedes S-Klasse Cabriolet komt er ook een AMG versie!

Na de lancering van de nieuwe Mercedes S-Klasse in 2013 werden we getrakteerd op diverse (lekkere) uitvoeringen. Zo is er naast de berline ook een Coupé (voormalige CL-Klasse), een Maybach, een Pullman en zelfs een Plug-in Hybrid uitvoering, volgend jaar komt daar nog eens een Cabriolet bij. Naar alle waarschijnlijkheid enkel beschikbaar met een krachtige V8 en V12 maar nu ook met een AMG badge, iets wat we tot voor deze spyshots niet hadden zien aankomen.

Daarmee richt Das Haus de pijlen volledig op de Bentley Continental GTC die eveneens enkel met acht en twaalfcilinders te verkrijgen is. Of we zowel een Mercedes S63 (585 pk) als S65 (630 pk) Cabriolet AMG zullen krijgen is nog even afwachten geblazen tot officiële informatie, net zoals of het krachtige motorblok steeds aan de 4MATIC vierwielaandrijving gekoppeld zal worden. Een dergelijke sport/luxelimousine in cabriovorm is teveel van het goede voor het burgerlijke Europa, we verwachten een lancering dan ook in Amerika (Los Angeles, november 2015) of China (Beijing, april 2016).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...