Video: Arabische supercars strijken neer in Londen

Video: Arabische supercars strijken neer in LondenTraditiegetrouw trekken de rijkste Arabieren na de Ramadan richting Londen mét hun gigantische vloot aan sportwagens!

Na een verhelderende maand van het sobere leven mag de riem terug wat losser bij de olierijke Arabieren. Vanuit Saoedi-Arabië, Oman, Dubai en de andere Emiraten vliegen ze hun blitse bolides over naar het Verenigde Koninkrijk waarmee ze zich al te graag in de kijker plaatsen. Voornamelijk rond de Harrods, Mayfair en Knightsbridge wijk maar vanaf de avond valt duiken ze overal op, zelfs in Parijs of Cannes. De bevolking ziet ze liever niet komen, liefhebbers van ’t betere sportwagengeweld hebben niets liever.

Onderstaande video geeft een mooi voorbeeld van wat je zoal kan zien in London, naast meerdere Bugatti Veyron’s – waaronder zelfs een Mansory – zijn er bijzonder veel Mercedes’en (S-Klasse Coupé AMG, SLS Black Series, AMG GT S, G-Klasse, ..) terug te vinden. De Italianen worden vertegenwoordigd door diverse Ferrari’s, Maserati’s, een lokale Alfa Romeo 4C en een hoop Lamborghini’s, de gloednieuwe Aventador LP750-4 SV tekent zelfs present! In tegenstelling tot de saaie Europeanen durven de Arabieren wel kiezen voor levenslustige kleurstellingen, de ene al wat geslaagder dan de andere..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...