Dit weekend: 24u van Spa-Francorchamps 2015

Total 24 Hours of Spa - Blancpain Endurance SeriesNa de Belgische overwinning van vorig jaar (Laurens Vanthoor – Audi R8 LMS Ultra) is het extra uitkijken naar de nieuwe editie van de 24u van Spa-Francorchamps!

Naar goede gewoonte krijgen we eind augustus de Grote Prijs F1 van Spa-Francorchamps, dit weekend is het minstens evenveel feest met de Total 24 Hours of Spa. In meerdere raceklasses (Trofeo Abarth, Lamborghini Super Trofeo, Formula Renault 2.0, Porsche Carrera Cup, …) is het vanaf dinsdag 21 juli hard werken om die felbegeerde eindoverwinning op zondag 26 juli 2015 te claimen, zaterdag start om 16:30 de koninginneklasse met hun Blancpain Endurance Series.

Vorig jaar wist het team van onze landgenoot Vanthoor (Audi Sport Team WRT) als eerste te finishen, ook dit jaar strijden ze mee voor de grote prijzen. Nog een resem landgenoten zullen op dit fabelachtige circuit plaatsnemen in een racebolide, meest opmerkelijke blijft waarschijnlijk Wolfgang Reip die zich met behulp van zijn Playstation skills in de motorsport hielp!

Naast een bomvolle week vol autosport is er ook voldoende randanimatie voorzien door de organisatie. Optredens van ondermeer Martin Solveig, Peter Luts en Compuphonic, Circus Trial Tour stuntmannen, virtueel racen in de Nismo GT Academy of ouderwets genieten van trampolines, springkastelen, ponyritjes voor de allerkleinsten onder ons. De meer toegewijde supporters tekenen ongetwijfeld present op de handtekeningsessies en de traditionele GT parade, ook de Grid Walk tickets zijn er terug.

Alle informatie omtrent de teams, toegangstickets, piloten en een overzichtelijke planning staat op de website, op het Youtube kanaal van de Blancpain GT Series zijn er ook heel wat live sessies gepland!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...