Dit is de Infiniti Q30!

Dit is de Infiniti Q30!De volledige onthulling is voor het Autosalon van Frankfurt in september, tot die tijd moeten we het doen met deze foto van de Infiniti Q30.

Met de Q30 heeft Infiniti eindelijk een compacte hatchback in het gamma, ideaal als je het wil maken in Europa. Deze knappe C-segmenter wil het de BMW 1-Reeks, Audi A3 en Mercedes A-Klasse moeilijk gaan maken, met deze laatste deelt de Q30 zelfs heel wat technische componenten. Later krijgen we ook een meer avontuurlijke variant onder de QX30 noemer die dan weer gebaseerd is op de GLA.

Het productiemodel van deze Infiniti Q30 verschilt niet zoveel van het knappe conceptmodel dat we eerder dit jaar reeds zagen op het Autosalon van Genève. Motorisch rekenen we op de gekende viercilinder motoren (diesel & benzine), een compacte krachtbron van 1.6-liter komt er ook sowieso nog bij. De Infiniti Q30 wordt in elkaar geschroefd in de productiefaciliteit van Nissan in Groot-Britannië, dit jaar nog verschijnt hij normaliter in de showroom aan de Leuvensesteenweg te Sint-Stevens-Woluwe!

update 01/09 – het interieur
Infiniti Q30 hatchback - interieur

Dit is de Infiniti Q30!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...