Video: Mercedes C-Klasse Coupe is bijna klaar! [C63 AMG]

Video: Mercedes-AMG C63 Coupe is bijna klaar!Met de slogan “Something Fast is Coming” kondigt Mercedes de komst van de blitse C-Klasse Coupé in AMG livrei aan!

Na de succesvolle lancering van de Mercedes C-Klasse Berline en Breakén AMG uitvoeringen – is het al een tijdje uitkijken wanneer Das Haus het doek van de andere derivaten haalt. Zowel een lifestyle Cabriolet als een sportieve Coupé zitten in de pijplijn, met enkele nietszeggende teasers lijkt die laatste er binnenkort aan te komen. Dat zou direct als AMG topuitvoering zijn met meer dan 500 pk terwijl de gekende diesels en benzinemotoren natuurlijk ook van de partij zullen zijn.

Met een paar deuren minder heeft het designteam van Mercedes alvast iets meer vrijheid om een strakgelijnde bolide te creëren, ook verwachten we een nieuwe voorbumper. De presentatie van de Mercedes C-Klasse Coupé is voorzien voor het Autosalon van Frankfurt in september, de (online) onthulling verwachten we deze zomervakantie nog!


Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Mercedes C-Klasse Coupé is bijna klaar! [C63 AMG]"

  1. Wolf 22-07-2015 om 18:54

    De huidige C coup is m.i. een mooie, enigszins ondergewaardeerde auto. Ben heel benieuwd naar deze Coupe’ en nog meer naar de C klasse cabrio…..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...