Video: McLaren 675LT gaat hard!

Video: McLaren 675LT gaat hard!Ter ere van de productiestart komt McLaren met een highres actievideo van de 675LT!

Op het laatste Autosalon van Genève in maart presenteerde de Britse sportwagenbouwer de 675LT, het krachtigste model binnen hun Super Series gamma. In vergelijking met een reguliere 650S Coupé is de wagen niet enkel 100 kg lichter, ook steeg het vermogen tot 675 pk (+25 pk) en 700 Nm (+ 22 Nm). De LT toevoeging in de naamgeving verwijst op zijn beurt dan weer naar de legendarische McLaren Long Tail modellen, marketingstrategie anno 2015! Hoe dan ook, de 0-100 km/u is voorbij in minder dan 3 seconden en de 675LT blijft accelereren tot 330 km/u.

Slechts 500 exemplaren van de Coupé uitvoering stonden op de planning en de productie werd zojuist opgestart, om nu nog een 675LT op de kop te tikken zal je goed je best moeten doen want de wagen was vrij snel uitverkocht. Toch schoot McLaren nog even een gelikte promovideo op het Castellolí circuit in Spanje, net zoals bij de Mercedes-AMG GT, in de sublieme 4k beeldkwaliteit. Wij wachten vol ongeduld op de eerste vergelijkingen met de Ferrari 488 GTB en Porsche 991 GT3 RS!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...