Uittip: Utopolis Drive In Movies

Utopolis Drive In Header
Tot en met 29 augustus kan iedereen in open lucht genieten van een film bij zonsondergang.

Net als vorig jaar organiseert Utopolis tot en met 29 augustus de Coca-Cola Drive-In Movies. Zo kunnen jullie op de Parking van Bobbejaanland (Olensteenweg 45, Lichtaart) of dichtbij de Utopolis in Mechelen (Spuibeekstraat 5, Mechelen) genieten van een film bij zonsondergang. En dat allemaal in open lucht!

Voor de ondertussen 19de editie zijn er bovendien enkele nieuwigheden te melden. Het strand, de trendy bar, live dj-sets en jacuzzi’s kenden we al, maar dit jaar is er ook een spectaculaire skybox waaruit je hoog en droog naar de film kan kijken. Niet dezelfde beleving als achter het stuur van je Porsche 911 Cabrio, maar toch de moeite waard om eens uit te proberen. Daarnaast kan je je voor de start van de film ook sportief uitleven op een klein voetbalterrein, voorzien door onze vrienden van Telenet.

Natuurlijk geen Drive-In Movies zonder echte kaskrakers: Jurassic World, Ted 2, Magic Mike XXL en Ant-Man zijn slechts een greep uit het aanbod van dit jaar. De totale programmatie vinden jullie hier. De inkom blijft met 6 EUR/persoon een stuk democratischer dan een bezoek aan de lokale Kinepolis en voor oldtimer eigenaars is de inkom gratis. Als je chauffeurt ben tenminste, en niet op vrijdag of zaterdag. Deuren openen steeds om 19u (Mechelen) en om 19u30 in Bobbejaanland. Gezien film kijken bij daglicht moeilijk gaat, begint de film steeds bij zonsondergang (~22u).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...