Lapo Elkann en Garage Italia Customs gaan voor extreme presonalisatie

Lapo Elkann en Garage Italia Customs gaan voor extreme presonalisatiePersonalisatie begint vandaag de dag zelfs ietwat mainstream te worden, Garage Italia Customs wil daar iets aan doen en toont alvast twee unieke Jeep Renegade’s!

Lapo Elkann, erfgenaam van de vooraanstaande Agnelli familie (oa eigenaar van Fiat) en gekend omwille van zijn behoorlijk flamboyante levensstijl laat de Ferrari Tailor Made afdeling voor wat het is en komt met Garage Italia Customs naar buiten. Lapo wil ver kunnen gaan met patronen, verftechnieken en materialen, iets wat hij in Maranello niet – in alle vrijheid – kan doen wegens het historische verleden van Ferrari. Na het uitbouwen van een beursgenoteerd –!!– zonnebrillenmerk focust hij zich nu met Garage Italia Customs op het creëren van unieke bolides, momenteel enkel nog uit de grote FCA familie: Ferrari, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Maserati, Fiat, Dodge, Chrysler, Ram en Lancia.

Voor het Montreux Jazz Festival (nabij Genève in Zwitserland) ontwierp Garage Italia Customs twee unieke Jeep Renegade’s, de inspiratie haalden de Milanezen uit de akoestisch-elektrische gitaar. Maar liefst negen lagen verf kwamen er aan de buitenzijde van pas om het unieke airbrush effect te bekomen, ook de velgen kregen een soortgelijke behandeling. Binnenin krijg je een unieke lederen bekleding met zwart denim (jeans in de volksmond), behalve witte accenten zijn er ook kleurrijke elementen om de boel wat op te fleuren.

Wil je speciaal voor deze Jeep’s naar het Jazz Festival van Montreux (3-18 juli), zoek dan een vlucht naar de luchthaven van Genève of Zürich waar de wagens een prominente plaats zullen krijgen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...