Belgische prijs Mercedes GLC-Klasse: vanaf €45.859

Belgische prijs Mercedes GLC-Klasse: vanaf €45.859De opvolger van de GLK, de Mercedes GLC-Klasse, krijgt een vanafprijs van net geen €46.000!

De onthulling van de nieuwe compact SUV van Mercedes ligt nog maar enkele weken achter ons én daar zijn de Belgische prijzen al. Naast een verfrissend design kan de Mercedes GLC voornamelijk uitpakken met zijn knappe interieurafwerking en grote afmetingen, dat eerste dankt deze Duitser voornamelijk aan de C-Klasse terwijl de kleinere GLA het segment lager voor zijn rekening neemt. Vanaf ongeveer €46.000 kan je binnenkort al gaan praten over je nieuwe GLC, vergeet natuurlijk wel niet dat je daarna nog door de configurator moet met allemaal leuke – en prijzige – opties, packs, uitrusting en gadgets!

De Mercedes GLC wordt in Europa leverbaar vanaf half september met de drie basismotoren (GLC220d, GLC250d en GLC250) die allemaal voorzien zijn van de permanente 4MATIC vierwielaandrijving en de 9G TRONIC automaat met eindeloos veel verzetten. De interessante GLC350e hybride en mogelijke AMG versies volgen ongetwijfeld kort nadien!

Net zoals bij veel nieuwe modellen voorziet Das Haus ook hier een Edition 1 uitvoering uitvoering. Deze GLC herken je aan zijn grote AMG velgen, titaangrijze lakkleur en specifieke badges op de flanken, binnenin krijg je een resem interessante optiepakketten met ondermeer zetelverwarming, sfeerverlichting en het zitcomfortpack, voor de bekleding kan je hier kiezen tussen zwart of beige Nappa leder in een geruit design!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...