Jaguar F-Pace doet mee in de Tour de France 2015

Jaguar F-Pace doet mee in de Tour de France 2015De Jaguar F-Pace wordt pas voorgesteld op het Autosalon van Frankfurt in september, toch zal een prototype zijn opwachting maken in de komende Tour de France bij Team Sky!

Dit weekend (4/5 juli 2015) gaat de Ronde van Frankrijk van start met een klassieke tijdrit te Utrecht, Team Sky pakt naast een negenkoppig wielerteam met kans op de ritoverwinning ook uit met een unieke volgauto. De Jaguar F-Pace SUV komt hiervoor uit zijn isolement terwijl de officiële lancering pas voor september voorzien is, met behulp van een klein laagje camouflagetape willen de Britten het uiteindelijke design toch nog wat verborgen houden.

Vorig jaar was er ook een geslaagde PR actie van Jaguar in de Tour, toen mocht een unieke F-Type R de wielrenners achtervolgen! Wie de openingsrit mist is er ook aan voor de moeite, de F-Pace komt enkel dan naar buiten. Tijdens de overige 3.360 kilometer van deze Tour de France krijg je wel diverse XF Sportbrakes te zien in de gekende Team Sky livrei!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...