Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce Roadster komt eraan!

Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce Roadster komt eraan!De 600 exemplaren van de Aventador LP750-4 SV kreeg Lamborghini al verkocht, volgend jaar komen er daar 500 gelijkgezinde Roadster’s bij!

De onthulling van de meest sportieve Lamborghini Aventador SuperVeloce (super licht) vond pas enkele maanden geleden plaats op het Autosalon van Genève, CEO Stephan Winkelmann kondigde dit weekend op het Goodwood Festival of Speed alvast aan dat er ook een Aventador LP750-4 SV Roadster aan zit te komen. Deze productie zal net zoals de Coupé beperkt zijn tot een honderdtal exemplaren, de lokale dealers nemen reeds orders op. De Belgische prijs zal boven de €400.000 liggen maar daar liggen ze bij Lamborghini Brussels ongetwijfeld niet van wakker.

Motorisch verwachten we geen verrassingen, eerder een logische kruising tussen een reguliere Aventador Roadster met de racegenen van de Aventador LP750-4 SV. Jonsibal hielp ons alvast even vooruit met een digitale preview! De kolossale V12 is goed voor 750 pk en zal de nul-naar-honderd-sprint in minder dan 3 seconden afleggen, bij 325 km/u wapperen je haren misschien net iets teveel in de wind. Een onthulling is waarschijnlijk iets voor op het Autosalon van Los Angeles (november) of Detroit (januari) gezien ze in Frankfurt (september) de dakloze Huracan Spyder zullen voorstellen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...