Special Edition: Alfa Romeo MiTo & Giulietta Anniversary

Special Edition: Alfa Romeo MiTo & Giulietta AnniversaryTer ere van de 105de verjaardag van Alfa Romeo krijgen de Giulietta en MiTo een interessante Anniversary uitvoering.

Binnenkort viert de befaamde Italiaanse autoconstructeur deze heugelijke mijlpaal op gepaste manier, op 24 juni presenteren ze namelijk de langverwachte Giulia berline te Milaan! Iets dichter bij huis komt Alfa Romeo België met een leuke Anniversary special edition van zowel de MiTo als de Giulietta met een interessant klantenvoordeel van bijna 50% op de uitrusting.

De Alfa Romeo Giulietta Anniversary nestelt zich bovenaan het C-segment gamma, mooi onder de overtreffende QV trap. De spiegelkappen en het dak werd in het contrasterend zwart uitgevoerd en standaard krijg je 17″ lichtmetalen velgen die optioneel een maatje kunnen groeien. Binnen krijg je bi-color lederen zetelbekleding (zwart/grijs) met eveneens contrasterende stiknaden. Ook voor het dashboard, deurpanelen en middenconsole koos Alfa Romeo voor grijze en chroom accenten!

De Alfa Romeo Giulietta Anniversary is vanaf heden beschikbaar als diesel met de 1.6 JTDm 120 pk, 2.0 JTDm (150 pk of 175 pk), met een benzinemotor ben je aangewezen op de 1.4 Turbo 120 pk, 1.4 Turbo MultiAir 170 pk (TCT). Dit pack is gebaseerd op het Distinctive uitrustingsniveau en vraagt een investering van €2.800 wat een voordeel is van 45%!

De compacte Alfa Romeo MiTo Anniversary krijgt ook elegante 17″ velgen, sportbumper achteraan en speciale spiegelkappen mee, daarnaast is er ook een nieuwe koetswerkkleur (Ardesia Grey Metallic) en een daksticker in schaakmotief beschikbaar. Net zoals bij de MiTo QV werden de deurgrepen en omlijsting van de verlichting voorzien van een gesatineerde chroomafwerking net zoals de uitlaat! Voor de interieurafwerking van deze speciale MiTo koos men voor nieuwe zetels met grijze stof en bruin leder, voorzien van een Alfa Romeo inscriptie in de hoofdsteunen.

De nieuwe Alfa Romeo MiTo Anniversary is beschikbaar met volgende motoren: 1.4 78 pk, 1.4 140 pk TCT benzine en een 1.3 JTDm 85 pk sterke diesel en gaat verder op de Progression versie voor €1.100, ook hier sla je een behoorlijk voordeel (54%)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...