Gumball 3000 2016: van Dublin naar Istanboel

Gumball-3000-start-in-vol-ornaat-te-MiamiVolgend jaar trekt het Gumball 3000 circus opnieuw doorheen Europa!

Wat initieel begon als een race voor de allerrijksten is de laatste jaren geëvolueerd naar een rally waarbij sfeer, gezelligheid en media-aandacht een belangrijke factor werd. Met diverse beroemde deelnemers zoals Jon Olsson, deadmau5, Team Galag, Kim Schmitz, Xzbit, David Hasselhoff én onze eigenste Steven Spillebeen scoorde het Gumball 3000 ook heel wat aandacht.

Na de intercontinentale editie’s van de voorbije jaren blijft de Gumball in 2016 in Europa. De rally vertrekt op 30 april in Ierland en trekt dan via Engeland (Londen) naar de Zwitserse Alpen waarna Boedapest, Boekarest en Istanboel worden aangedaan, dit allemaal op 1 week tijd. Hiermee genieten ze ongetwijfeld van het prachtige stuk Transfăgărăşan asfalt in Roemenië waar de heren van Top Gear zich recentelijk konden uitleveren. Inschrijven kan binnenkort via de website, de kostprijs ligt op minimum €44.000 voor 1 wagen met 2 inzittenden al heeft de organisatie het recht om bepaalde wagens (lees: niet exclusief genoeg) te weigeren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...