Taxi-app PickMeUp nu ook beschikbaar in Brussel

Taxi-app PickMeUp nu ook beschikbaar in BrusselNa de succesvolle lancering in Gent en Antwerpen is de handige taxi-app Pickmeup nu ook beschikbaar in Brussel!

Dat de oubollige taxisector snakt naar vernieuwing en digitalisering is een understatement van jewelste, niets zo omslachtig dan eindeloos hopen wachten op een beschikbare chauffeur. Vervolgens geniet je vaak van een mindere service en schrik je een bult wanneer je het uiteindelijke prijskaartje ziet, over het gesukkel met gepast geld hebben we het dan zelfs nog niet gehad. Met een functionele app moet dat beter lukken was de basisgedachte bij drie Gentse ondernemers in 2014, een jaar later is de PickMeUp dienst vanaf heden nu ook beschikbaar in Brussel naast Gent en Antwerpen.

Zowel voor de eindgebruiker als de taxichaffeur is het gebruik van de applicatie positief verlopen in de eerste maanden. De ene kan met een eenvoudige druk op de knop een taxi bestellen, chauffeurs beoordelen en markeren als favoriet (waardoor ze de volgende keer voorrang krijgen) en zeer eenvoudig betalen met een kredietkaart. De professionelen zijn dan weer laaiend enthousiast over de eerlijke gang van zake, de gemakkelijke werkwijze en het extra cliënteel, kwaliteit leveren wordt nu meer dan ooit beloond!

HetPickMeUp netwerk bestaat ondertussen al uit 300 officiële taxichauffeurs en de aanvragen blijven binnenstromen, in tegenstelling tot de grote concurrent Uber die ook met particulieren werkt. Een nieuwe kapitaalronde werd recent afgesloten en met het extra budget wil men het bestaande netwerk uitbreiden en verbeteren!

De Pickmeup applicatie is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels en is terug te vinden in de Apple App Store en Google Play voor Android toestellen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...