Abarth viert mee met het succes van Yamaha in de MotoGP

Abarth viert mee met het succes van Yamaha in de MotoGPZondag behaalde het Yamaha raceteam (eveneens) een dubbelslag in het MotoGP kampioenschap, huisleverancier en fiere sponsor Abarth mag tevreden meekijken langs de zijlijn!

Jorge Lorenzo behaalde op het circuit van Montmelo (Barcelona, Spanje) zijn vierde opeenvolgende overwinning in dit MotoGP kampioenschap, ook wel de F1 van de motorsport genoemd. Lorenzo finishte vlak voor icoon Valentino Rossi die wegens pech in de kwalificaties vanaf de 7e stek moest starten. Het Yamaha team verstevigd hiermee natuurlijk zijn goede positie in het klassement, sinds 2004 kroonde ze zich maar liefst zes keer tot wereldkampioen!

Abarth mag als sportieve partner meevieren in de overwinningsroes, naast officiële sponsor van het raceteam staan ze ook in voor het gepaste vervoer voor de succesvolle piloten. Laat het nu net de knettergekke 695 Biposto zijn die de heren onder hun bips geschoven krijgen voor verplaatsingen over de hele wereld, hopelijk voor hun mogen ze na de race ook beroep doen op meer comfortabele wagens uit de FCA groep (Fiat, Abarth, Lancia, Jeep, Maserati, Ferrari en Alfa Romeo).

Een Belgische Grand Prix is er niet bij in de MotoGP, binnenkort zijn er wel nabijgelegen races in Nederland (TT Assen – 27/06) en Duitsland (Sachsenring – 12/07).

Lees hier alles over de Abarth 695 Biposto!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...