Video: EVO test de Ferrari 488 GTB + F40 + 458 Speciale

Video: EVO test de Ferrari 488 GTB + F40 + 458 SpecialeNatuurlijk mocht EVO (en Autocar) ook in avant première genieten van de Ferrari 488 GTB, om Chris Harris te overtreffen werd de F40 en 458 Speciale er even bijgesleurd!

Vorige week mocht de gerenommeerde pers afzakken naar Maranello voor een eerste kennismaking met hun nieuwste product, de 670 pk sterke 488 GTB! Deze is een doorontwikkeling van de 458 Italia op gebied van styling, qua motoren kiest Ferrari voor het eerst terug voor turbo’s na jarenlang trouw te zweren aan atmosferische achtcilinders. Jethro Bovingdon van EVO wou die transitie graag in het “correct daglicht” plaatsen en combineerde de 488 GTB Media Launch met een ritje in de oldschool F40 en de hardcore 458 Speciale.

Deze laatste is het beste uitvoering van de afscheidnemende 458 generatie, de magistrale F40 is al een tijdje uit productie maar wordt gezien als de spirituele voorvader van deze 488 GTB. Meer dan 10 minuten genieten van brullende achtcilinders van Ferrari, er zijn slechtere bezigheden om je dinsdagavond mee te vullen!

Ook Autocar mocht even proeven van de nieuwste Ferrari

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...