Trailer: laatste Top Gear aflevering seizoen 22

Trailer: laatste Top Gear aflevering seizoen 23Binnenkort krijgen we de allerlaatste (extended) aflevering van Top Gear in zijn huidige vorm! Update: zondag 28/06 is het zover!

Na een ongezien succes, wereldwijde interesse en maar liefst 22 seizoenen valt het doek bijna over het auto/informatieve BBC2 programma. Na serieuze hommeles met Jeremy Clarkson werd besloten om zijn (peperduur) contract per direct te verbreken, het ziet er niet naar uit dat zijn kompanen May en Hammond de show op hun alleen zullen verderzetten desondanks een lucratief contract van de Britse omroep.

De allerlaatste aflevering van dit seizoen krijgen we op zondag 28 juni 2015 op de beeldbuis – en op het internet kort erna – met allerhande grappige/leuke/uitdagende videofragmenten die reeds opgenomen werden. Zo mogen de drie presentatoren zich uitleven met oldschool lifestyle cars (Fiat 124 Spyder, Peugeot 304 Cabriolet en MGB GT) terwijl ze ook het onverharde pad opzoeken met zeer goedkope 4×4 wagens.

Hoe de Top Gear toekomst er nu uitziet is behoorlijk onduidelijk. De merknaam is eigendom van zowel de BBC als Jeremy Clarkson terwijl de Stig weer bij de Britse zender hoort.. Volgens de geruchten is er een nieuw format in de maak met gastpresentatoren, het bekende trio zou dan weer zijn ding mogen gaan doen op Netflix onder een House of Cars werktitel..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...