Foto Special: Modena Trackdays 2015 Spa-Francorchamps

Foto Special: Modena Trackdays 2015 - Spa-FrancorchampsTer ere van de Modena Trackdays zakte de créme de la crémé onder de sportwagens naar het circuit van Spa-Francorchamps.

Een sportwagen op een racecircuit is niet zo bijzonder en op trackdays verzamelen gelijkgezinden graag met hun snelle bolides, toch zijn er altijd unieke gelegenheden waarbij het nog wat beter kan. Vorige week streek de Modena Trackdays organisatie neer in onze eigenste Ardennen voor een tweejaarlijkse bijeenkomst met ontelbare sportwagens, waardevolle klassiekers, hardcore supercars en menig hypercars. Ze allemaal opnoemen zou een monnikenwerk zijn maar toch geven we je graag mee dat er een Mercedes-AMG GT3, Ferrari LaFerrari, Ferrari 458 Speciale Apera, Ford GT40, Porsche GT3 RS / Cayman GT4, Lamborghini Aventador (Roadster), Nissan GT-R NISMO, McLaren P1, .. aanwezig was. Diep verscholen zie je ook een Ferrari 250 GTO staan, recentelijk ging deze tijdloze klassieker nog onder de (veiling)hamer voor een luttele 35 miljoen euro, een niet alledaagse circuitspeeltje dus!

Nog unieker was de grote aanwezigheid van Koenigsegg’s dankzij de participatie van de PACE dealer uit Duitsland. Daarmee was er zowel een One:1 megacar als een Agera X aanwezig, een mooie afwisseling met de vele Italiaanse pk’s! Voormalig F1 rijder Adrian Sutil mocht ook even met de Koenigsegg One:1 over het fabelachtige circuit van Spa-Francorchamps sturen! In 2016 nemen de heren van Modena Trackday een sabbatjaar, in 2017 breekt het ongeziene feest weer los op een unieke locatie!

Hieronder een kleine samenvatting van het evenement, voor meer foto’s kan je terecht bij de vrienden van Autospotting Belgium!Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...