Video: Ferrari FXX-K’s maken kabaal op Imola

Video: 4x Ferrari LaFerrari FXX-K maken kabaal op ImolaGeen betere plaats om vier hardcore LaFerrari FXX-K’s hun ding te laten doen dan de Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola!

Tijdens een Ferrari Corse Clienti evenement mocht het meest hardcore product dat Maranello nu produceert ook even buiten spelen. Drie FXX-K’s in een traditionele rode koetswerkkleur en een prachtig wit exemplaar lieten zich volledig gaan en die atmosferische 6.2-liter V12 (1050 pk!) genereert ook voor omstaanders een prachtige belevenis. In het totaal zullen er een dertigtal Ferrari LaFerrari FXX-K wagens gebouwd worden die vermogende klanten kunnen leasen voor enkele miljoenen op jaarbasis, in ruil mag je jezelf uitleven op de beste circuits met de volledige begeleiding van de Scuderia. Speakers op 11!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...