Gelekt! Dit is de nieuwe BMW 7-Reeks (G11)

Gelekt! Dit is de nieuwe BMW 7-Reeks (G11)Iets vroeger dan voorzien sijpelt de nieuwe BMW 7-Reeks het internet op!

Na een lange teasercampagne en een serieuze ontwikkelingsperiode staat de 6e generatie BMW 7-Reeks vol ongeduld te poppelen in de wachtkamer. Op woensdag 10 juni zou hij zijn onthulling beleven in alle glorie, de website van de BMW Australië besliste daar toch ietwat anders over. Zomaar kon je al even snuisteren in de optielijsten, motoren selecteren (740i – 750i en 730d) en wat plaatjes bekijken tot wanneer iemand deze fout rechtzette.

De hoop op een volwaardige BMW M7 is nog steeds ongegrond, toch kan je het geheel visueel wel al wat opleuken met een M Sportpakket. We wachten vol ongeduld tot BMW alle informatie – en highres foto’s – in onze digitale brievenbus dropt wat waarschijnlijk gewoon op 10 juni zal gebeuren, jullie zijn de eerste die het vervolgens zullen weten!

Gelekt! Dit is de nieuwe BMW 7-Reeks (G11)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...