Video: Chris Harris test de Ferrari 488 GTB

Video: Chris Harris test de Ferrari 488 GTBMet een zonnig weekend voor de deur hebben we al prima vooruitzichten, Chris Harris doet toch weer beter met zijn testrit in de gloednieuwe Ferrari 488 GTB!

Onder het mom van informatieve autojournalistiek kroop Chris “Youtube” Harris recentelijk achter het stuurwiel van de Ferrari 488 GTB, de geüpdatete versie van de 458 Italia mét turbomotor. An sich is dat geen probleem als je weet dat de magistrale F40 ook al drukvoeding had, toch waren we benieuwd of het rijgevoel hinder zou ondervinden van deze uitstootbeperkende maatregel. Na een verkennende ronde op het Fiorano circuit – mét testpiloot Raffaele Marciello – mag Harris zelf deze 3.9-liter V8 met 670 pk en 760 Nm aanspreken. Na wat circuitplezier trekt hij ook (even) de wijde wereld in, dankzij aangepaste dempers moet de Ferrari 488 GTB ook dagdagelijks bruikbaar zijn. Watch and learn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...