Modieuze Italianen: Fiat 500L by IKKS en Fiat Panda K-Way

Modieuze Italianen: Fiat 500L by IKKS en Fiat Panda K-WayFiat zet op een originele wijze hun 500L en Panda in de kijker met een modieuze uitvoering!

Voor de familiale 500L werken de Italianen samen met het Franse prêt-à-porter IKKS merk met een speciale editie als resultaat voor de Belgische-Luxemburgse markt. De wagen bezit van nature al een sterke/praktische inborst, het design werd wat gefinetuned met IKKS accenten en badges. De Fiat 500L by IKKS is beschikbaar in het wit, zwart of grijs en krijgt een bijzonder voordelige basisuitrusting (vergelijkbaar met het Pop Star uitrustingsniveau), qua motorisatie kan je kiezen uit de 1.4 MPI (95 pk), 1.4 MultiAir (120 pk) benzinemotoren, als diesel komt deze fashionboy met de 1.3-liter MJet (85 pk) of 1.6-liter MJet (105 pk). De prijs start bij €17.990 en vanaf heden kan je hem ontdekken in het dealernet, een gratis IKKS lederen tas krijg je er zomaar bij!

Iets minder très chic maar waarschijnlijk een stuk praktischer in het regenachtige België, de Fiat Panda K-Way! Deze waterbestendige stadsridder krijgt als K-Way edition een hippe koetswerkkleur (blauw, wit, rood, zwart, geel of oranje) waarna de spiegelkappen/wieldoppen uitgevoerd kunnen worden in het geel, oranje, blauw of titanium. Binnenin krijg je dan weer een kleurrijke mengeling van grijs en blauw! Achteraan vinden we twee speciaal ontworpen veiligheidsjassen met hoge zichtbaarheidsgraad. Deze Fiat Panda K-Way komt met de 1.2-liter benzine (69 pk), 0.9-liter TwinAir (CNG) (95 pk) en later ook als diesel in de vorm van de 1.3-liter Multijet met 95 pk.

Lees hier onze rijtest met de reguliere Fiat 500L en Fiat Panda!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...