Nieuwe Need For Speed komt deze herfst

Nieuwe Need For Speed komt deze herfstGoed nieuws voor de vele Need For Speed fans, de nieuwe versie komt er binnenkort aan!

Het was al een publiek geheim dat er dit jaar terug een Need For Speed (NFS) titel in de winkelrekken zou liggen maar nu heeft ontwikkelaar EA Games het officieel bevestigt: in het najaar komt er een nieuwe Need For Speed (zonder bijkomende titel) voor zowel Playstation 4, Xbox One en PC! Bijkomende informatie werd er niet gegeven maar in de teaservideo zien dat NFS teruggrijpt naar het oldschool Underground spelprincipe: een open wereld waarin je jezelf kan uitleven op de openbare weg (inclusief enorme politieachtervolgingen) of eindeloos missies kan voltooien in “naar eigen smaak” getunede wagens!

Om de tijd tot dan nog wat te doden, de volledige NFS Underground 2 soundtrack!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...