BMW M6 met Competition Package krijgt 600 pk!

BMW M6 met Competition Package krijgt 600 pk!Als je geen genoegen kan nemen met de 560 pk sterke BMW M6 vink je toch gewoon de Competition Package aan?

In de BMW catalogus vind je zowel een M6 Coupé, Cabriolet als Gran Coupé, voor elk wat wils dus met een stevige sportieve inborst en een knappe verschijning. Dankzij de 4.4-liter V8 krijgen de achterbanden maar liefst 560 pk en 680 Nm te verwerken, bij 250 km/u is de pret traditiegetrouw voorbij. Mag het toch nog wat krachtiger en sneller, bestel dan je M6 met de Competition Package (+€8.650) waardoor het vermogen toeneemt tot een indrukwekkende 600 pk en 700 Newtonmeter! Dat is inderdaad evenveel als de M5 30 Jahre die zeer gelimiteerd gebouwd werd.

In combinatie met de M Driver’s Package stijgt de topsnelheid ook nog eens tot 305 km/u, terwijl je slechts 4 seconden nodig hebt om vanuit stilstand te launchcontrol’en naar het eerste honderdtal. Naast de 40 extra pk’s krijg je gelukkig ook nog 20″ lichtmetaal, verchroomde uitlaatstukken, een sportievere Dynamic Stability Control en een aangepaste dempers/veringen. Je nieuwe BMW M6 mét Competition Package kan je vanaf de zomer bestellen in het dealernet, we wensen je alvast zéér véél plezier!

Lees hier onze rijtest met de BMW M6 Coupé en Gran Coupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...