Trailer: Entourage – The Movie [Cadillac Ciel Concept]

Trailer: Entourage - The Movie [Cadillac Ciel Concept]In de Entourage bioscoopfilm krijgt de knappe Cadillac Ciel Concept een kleine hoofdrol.

Tussen 2004 en 2011 passeerden er maar liefst acht seizoenen van de Entourage tv-reeks op de buis, dankzij de opkomende populariteit van streamingdiensten bereikte deze pas behoorlijk laat onze contreien. Om dat succes nu nog eens te verzilveren werd er een langspeelfilm gedraaid die verdergaat op het levensverhaal van de “filmacteur” Vince Chase en zijn kompanen E, Johnny, Turtle, Ari Gold en Lloyd. Net zoals bij andere langverwachte films staan autoconstructeurs te springen om productplacement te voorzien, in Entourage The Movie zie je daarom diverse Cadillac’s mooi in beeld passeren. Ook het beeldschone Ciel Concept uit 2011 maakt zijn filmdebuut, jammer genoeg zijn er nog steeds geen productieplannen. Vanaf woensdag 24 juni 2015 in de bioscoop!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...