Trailer: Jurassic Park IV – Jurassic World [Mercedes GLE Coupe]

Trailer: Jurassic Park IV - Jurassic World [Mercedes GLE Coupé]Naast (bijna) levensechte dinosauriërs doen er ook behoorlijk wat Mercedessen mee in de vierde Jurassic Park film!

In 1997 verraste Steven Spielberg vriend en vijand met Jurassic Park, een rampenfilm waarin dinosauriërs met behulp van innovatieve DNA technieken terug tot leven gewekt werden .. met alle gevolgen van dien! Voor het eerst draaiden computers overuren voor de historische dieren op het witte doek te toveren, gelukkige behaalde de film naast 3 Oscars ook nog een omzet van meer dan een miljard dollar!

Ondertussen zijn we 18 jaar verder en krijgen we bijna Jurassic World te zien! In de eerste film was er nog een kleine rol weggelegd voor de toenmalige Mercedes ML-Klasse, tegenwoordig dringen de autoconstructeur veel dieper in de blockbusters binnen. Zo zie je in Jurassic World ondermeer de G-Klasse, G63 AMG 6×6, Sprinter en Unimog passeren met een Mercedes ster voorop, toch gaat de gloednieuwe GLE-Klasse Coupé met de meeste (georkestreerde) aandacht lopen. Tijdens de opnames was het nieuwe model bovendien nog niet eens voorgesteld! Vanaf 10 juni kan je naar de bioscoop voor Jurassic World, niet veel later staat de GLE-Klasse Coupé in het Belgische dealernet vanaf €67.276.

Mercedes GLE-Klasse Coupé – Jurassic World

Mercedes GLE-Klasse Coupé – Jurassic World – making off

Jurassic World – trailer

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...