Spyshots: nieuwe Ford GT

Spyshots: nieuwe Ford GTYAY! Volgend jaar krijgen we een productierijpe Ford GT!

Tijdens het Autosalon van Detroit en Genève kreeg de gloednieuwe Ford GT nog een Concept toevoeging in de naam, met enkel en alleen positieve reacties was het duidelijk dat de Blauwe Ovaal wel met een productie-exemplaar ervan naar buiten moest komen! Met onderstaande foto’s hebben we daarvan nu ook fysiek bewijs, zelf zonder de knappe blauwe koetswerkkleur ziet de Ford GT er nog steeds brutaal/magistraal/sinister uit!

Tegen 2016 zou alle ontwikkeling voorbij moeten zijn en kunnen ze zich focussen op de 250 te bouwen exemplaren per jaar, dit allemaal om de exclusiviteit te bewaren. Het officiële prijskaartje is nog een goed bewaard geheim maar reken toch wel op een stevige som geld (lees: €250.000 +). In tegenstelling tot de American Dream ligt er ook geen V8 in deze GT, de 3.5-liter V6 EcoBoost (600 pk!) is de krachtbron van dienst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...