World Series By Renault: 30 & 31 mei 2015 [gratis!]

World Series By Renault: 30 & 31 mei 2015Renault fanboys noteren met stip het weekend van 30/31 mei in hun agenda voor het spectaculaire World Series evenement op Spa-Francorchamps!

Na de succesvolle vorige edities kijken we vol spanning uit naar eind mei wanneer het World Series by Renault terug neerstrijkt op het fabelachtige Formule 1 circuit in de Ardennen. Het volledige weekend kan je genieten van diverse presentaties (oa met Max Verstappen in een Red Bull F1 wagen!), snelle bolides én maar liefst vier kampioenschappen van internationaal niveau (Formula 3.5, Formula 2.0, Renault Sport Trophy R.S. 01 en de Clio Cup)!

Daarnaast is er ook heel wat randanimatie op maat van de allerkleinsten (springkastelen, draaimolens, BMX stuntteam en schminkstanden), liefhebbers van de autosport en Renault in het algemeen mogen dit grootste evenement zeker niet missen, gratis inkomkaarten kan je bestellen via de website of even langsgaan in het dealernet! Voor de muzikale omkadering rekenen de Fransen op nationale helden zoals Regi, Daddy K en Robert Abigail! Het volledige programma en bijkomende informatie vind je hier!

World Series By Renault: 30 & 31 mei 2015

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...