BMW Beach Lounge 2015: 11 juli tot 30 augustus

BMW Beach Lounge 2015: 11 juli tot 30 augustusOok deze zomer kan je genieten van de BMW Beach Lounge in het zonnige Knokke!

Het BMW Beach Lounge gebeuren zag enkele jaren geleden het levenslicht onder de populaire pop-up noemer, maar na twee succesvolle edities met bijna 60.000 bezoekers lijkt deze populaire strandbar op weg naar een vaste waarde op het mondaine strand van Knokke-Heist. Naast exclusieve voorstellingen van nieuwe BMW modellen en diverse lifestyle-events (modeshows, muziekvoorstellingen, …) kan je elke dag voornamelijk genieten van een zomerse setting met kwalitatieve omkadering. Een verfrissende cocktail, glaasje bubbels of lekkere tapas met de voetjes in het zand, het kan allemaal in deze BMW Beach Lounge. Zie je het wat groter? Geen probleem, want ook voor verfijnde gastronomie en een uitgebreide wijnkaart ben je hier aan het goede adres.

De vele BMW fanboys die ons land rijk zijn zullen zich hier natuurlijk in hun nopjes voelen, maar ook de reguliere autoliefhebber kan hier zeker en vast terecht voor een wisselende voorstelling van verschillende BMW modellen. De BMW Beach Lounge is gelegen aan het Casino van Knokke en is deze zomer open tussen 11 juli tot 30 augustus en dat op weekdagen van 16 tot 23u, tijdens het weekend en op feestdagen start het gebeuren alreeds om 12u! Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op www.bmwbeachlounge.be.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...