Video: Avicii promoot de Volvo XC90

Video: Avicii promoot de Volvo XC90De Zweedse topdj Avicii plaatst de luxueuze XC90 maar al te graag even in de spotlights in zijn laatste muziekvideo!

Support your local scene, ook bij de Zweden zit er een stevige portie nationalisme ingebakken. Na een heftige 24 maanden van continue touren en optredens te geven nam Avicii – Tim Bergling in het dagelijkse leven – een sabbatsjaar om in alle rust van het Zweedse platteland aan een nieuwe plaat te werken. Dat resultaat kunnen we nu bewonderen met Feeling Good als eerste wapenfeit, wat goedgeplaatste productplacement voor het beste wat Volvo nu te bieden heeft kon natuurlijk niet ontbreken! Voor de leken, de opnames vonden plaats in Stockholm en Osterlen!

Video: Avicii promoot de Volvo XC90

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...