Preview: Volkswagen Golf GTI Clubsport Concept

Preview: Volkswagen Golf GTI Clubsport ConceptKrijgen we binnenkort een krachtige Volkswagen Golf GTI?

Ter ere van de Wörthersee 2015, een speciaal evenement nabij Wolfsburg voor tuning, komt Volkswagen met een Golf GTI Clubsport. Met de huidige generatie GTI is er zeker niets mis maar toch vonden ze in Duitsland dat het geheel nog wel wat aangedikt mocht worden. De Golf GTI Clubsport Concept krijgt een gewijzigde voorbumper, reusachtige tienspaaks velgen en achteraan een nieuwe spoiler/diffusor. Onder de motorkap ligt een 2.0-liter turbobenzinemotor met 265 pk, prestatiecijfers komen later.

Voor elke editie van het Wörthersee gebeuren komt Volkswagen wel met iets speciaals, toch lijkt deze Golf GTI Clubsport op weg naar een productiemodel in 2016 wanneer dit icoon zijn 40ste verjaardag zal vieren. Mag het nog extremer, ga dan voor de Golf R 400 die volgend jaar effectief het daglicht zal zien.

Lees hier onze rijtest + video van de Volkswagen Golf GTI!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...