Video: Ferrari 488 Spider toont teken van leven

Video: Ferrari 488 Spider toont teken van levenDe komst van een dakloze Ferrari 488 Spider was een zekerheid maar nu is er ook beeldmateriaal opgedoken!

Een toevallige voorbijganger professionele fotograaf kon aan het Ferrari HQ te Maranello enkele afgeplakte 488 GTB testexemplaren fotograferen, groot was dan ook de verbazing toen er ook een prototype tussenzat. Na de introductie van de 488 GTB was het logisch dat ook de 458 Spider op termijn vervangen ging worden, omtrent de naamgeving heerst er wel nog twijfel tussen 488 Spider of 488 GTS. Dit laatste zou meer in de lijn liggen met het historische verleden van de sportieve Italianen.

Motorisch verwachten we dezelfde 3.9-liter V8 met een zeventraps sportautomaat, goed voor 670 pk en 760 Nm. Het innovatieve klapdak van de 458 Spider blijft normaliter op post al zou je nu wel de potente achtcilinder kunnen zien door middel van een doorschijnende afdekplaat. De eerste klantenleveringen van de 488 GTB Coupé zijn pas voorzien tegen de zomer, een onthulling van de 488 Spider op het Autosalon van Frankfurt (september) lijkt ons iets te nipt. Grotere kanshebber zou Los Angeles (november) zijn, niet toevallig gezien het zonnige klimaat ginds!

httpvb://youtu.be/EdMe5o3Qgx0

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...