Video: Chris Harris test de Bentley Continental GT3 R

Video: Chris Harris test de Bentley Continental GT3 RYoutubeheld Chris Harris leeft zich uit met de meest sportieve Bentley Continental GT van het moment!

De Bentley Continental GT3-R wordt gezien als een van de laatste producten van deze generatie, slechts 300 exemplaren zullen er gebouwd worden die allemaal voorzien zijn van een spierwitte lakkleur met groene accenten, verluchtinggaten in de motorkap en een vaste spoiler achteraan. Het gebruik van lichtgewicht materialen werd niet geschuwd, zo weegt deze GT3-R maar liefst 100 kg lichter dan zijn V8 S soortgenoten!

Op zich is dat een prima prestatie, toch tikt deze sportieve Brit nog steeds een stevige 2.000 kg aan! De vierliter achtcilinder levert 580 pk, 700 Nm én een heerlijk uitlaatgeluid, Chris Harris laat ook zien dat de Continental GT3-R best speels uit de hoek kan komen! Mocht je ook zo’n dergelijke luxe/sportwagen willen, rep je dan naar Bentley Belgium en neem minstens €290.400 mee!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...