Video: Ferrari F40 + F50 + Enzo + LaFerrari op Fiorano

Video: Ferrari F40 + F50 + Enzo + LaFerrari op Fiorano - Dario BenuzziAls voormalig testpiloot Dario Benuzzi even langskomt op het Ferrari hoofdkwartier worden er kosten noch moeite gespaard!

Als Chief Test Driving is de goedlachse Italiaan sinds 1969 – inderdaad, een carrière van meer dan 45 jaar! – verantwoordelijk voor de afstelling van zowel de straatmodellen als F1 bolides met Ferrari badges. Grotendeels op het eigenste Fiorano testcircuit in de achtertuin te Maranello maar ook miljoenen testkilometers in de nabijgelegen bergen! Alle Ferrari’s opnoemen die zijn DNA bezitten zou ons ietwat te ver brengen maar als je weet dat Dario Benuzzi verantwoordelijk was voor ondermeer de F40, F50 en de Enzo heb je al een goede indicatie over de man’s verwezenlijkingen! Op een dag vind je de job van je leven..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...