Poll: Mercedes G500 4×4² vs Ford Raptor

Poll: Mercedes G500 4×4² vs Ford RaptorLets kickstart this working week!

Om werkweek 17 van 2015 op gepaste wijze in gang te zetten voorzien we jullie maar al te graag van een stevige actievideo van twee offroadiconen. In het zwart vinden we de Mercedes G500 4×4² – zonder Concept achtervoegsel – die de nieuwe 4.0-liter V8 in het vooronder heeft liggen, goed voor 422 pk én stoere 22″ jetsers. De Amerikaanse eer wordt hooggehouden door de brutale Ford Raptor die rekent op een 6.2-liter V8 welke 417 pk en 590 Nm weet te generen, dit op 21″ velgen.

Zowel de Mercedes als de Ford worden eindelijk écht gebruikt door de heren van Top Gear waarvoor ze gebouwd werden, zich volledig uitleven in de modder, bos en onverharde ondergrond! Al zijn beide wagens momenteel niet officieel te verkrijgen in het Belgische dealernet, toch hebben we de volgende vraag klaar: waar zouden jullie zuurverdiende centjes van week 17 naartoe gaan?

Mercedes G500 4×4² vs Ford Raptor

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...