Video: EVO test de Mercedes-AMG GT S

Video: EVO test de Mercedes-AMG GT SBinnenkort kruipen we zelf achter het stuur van de Mercedes-AMG GT S, nu kijken we nog even mee met Henry Catchpole!

Een gerenommeerd papieren medium, een zonnige lentedag, een leeg Anglesey Circuit in Engeland en … een speelse AMG GT S in het aanwezige Solar Beam geel, meer heb je niet nodig om zes minuten informatie/passie te delen met je mede-autoliefhebbers. Henry Catchpole neemt ons kortstondig mee langs dit recente prestigeproject van de sportieve Duitsers uit Affalterbach. Met 510 pk uit een 4.0-liter twin turbo V8 zit het qua prestaties alvast snor. Mag het toch wat minder, ga dan voor de reguliere AMG GT die vanaf september in productie gaat. Tot die tijd zullen we ongetwijfeld nog diverse battles tussen deze Duitser en de Porsche 991 Turbo S en Jaguar F-Type Coupé R zien passeren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...