Video: Lamborghini Huracan + Countach QV

Video: Lamborghini Huracan + Countach QVHarry Metcalfe vergelijkt voor ons even de gloednieuwe Lamborghini Huracan met zijn eigenste Countach Quattrovalvole!

In het verleden hadden we al enkele videoreviews van de Lamborghini Huracan voor jullie, op onze eigen testmogelijkheid is het nog steeds wachten op het verlossende telefoontje van Lamborghini Brussels. Om die periode te overbruggen geven we graag de ervaringen van Harry Metcalfe mee, als geen ander kan hij ons informeren omtrent het agressieve design, het moderne interieur en de kolossale 5.2-liter V10 met 610 pk en 560 Nm! De oude man heeft zelf ook nog een Lamborghini Countach QV staan, een vergelijk tussen beide Italiaanse sportwagens dringt zich dus ook op!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...