Spyshots: Mercedes-AMG C63 Coupe

Spyshots: Mercedes-AMG C63 CoupéMercedes komt binnenkort met de C-Klasse Coupé, ook de sportieve C63 (S) uitvoering zou tegelijk naar buiten komen!

De nieuwe generatie Mercedes C-Klasse is al meer dan een jaar onder ons en duikt geregeld op in het straatbeeld. Gezien de Belgische voorliefde voor praktische breakvarianten is het niet onlogisch dat de C-Klasse Break het overgrote deel van de verkoop op zich neemt, toch hoeft de C-Klasse Berline zich geen zorgen te maken. In de nabije komst krijgen we nog twee nieuwe koetswerkvarianten van deze premium D-segmenter, naast een dakloze C-Klasse Cabrio komt er ook een sportief gelijnde C-Klasse Coupé!

Van deze laatste hadden we recentelijk nog beeldmateriaal waarmee de impressies bevestigd werden, nu duiken er ook foto’s op van de krachtige C63 AMG Coupé op. Volgens geruchten zullen ze tegelijk voorgesteld worden al zal dat niet op het Autosalon van Frankfurt zijn wat eerst werd aangenomen, daar draait het voor Mercedes waarschijnlijk om de S-Klasse Cabrio en C-Klasse Cabrio. Een lancering van de Coupé kan vervolgens in LA, Detroit, Brussel of Genève, hoe dan ook: hij komt eraan!

Behalve een knappe daklijn en twee deuren minder zou het interieur zich ook op een bepaalde manier weten te onderscheiden van zijn C-Klasse familiegenoten. Motorisch zouden ze ook enkel beschikbaar zijn met de 4Matic vierwielaandrijving maar dat zijn slechts geruchten. Deze Mercedes-AMG C 63 Coupé krijgt wel gewoon de 4.0-liter V8 met dubbele turbo’s zoals de AMG GT en C63 AMG (Break)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...