Officieel: Ford Vignale Mondeo

Ford Mondeo Vignale
Het eerste product van de Ford Vignale lijn is een feit, de Mondeo Vignale gaat vanaf €37.600 de deur uit.

We kregen hem al te zien op enkele autosalons, maar nu kondigt Ford ook de productieversie aan van de Mondeo Vignale. Vignale staat voor niets anders dan de luxelijn bij Ford, die naast de Mondeo ook heel wat andere modellen zal inkleden.

Luxe vindt hier haar oorsprong in meerdere facetten. Zo zal ieder Vignale-model met de hand afgewerkt worden door een toegewijd team van vaklui in het nieuwe Vignale Centre van Fordin Valencia. Elk voertuig krijgt dan nog eens 100 bijkomende kwaliteitscontroles. De gebruikte materialen zijn bovendien van uitzonderlijke kwaliteit en ook de geluidsafdichting wordt geoptimaliseerd via extra isolatie en Active Noise Cancellation. De zetels hebben tot slot een massagefunctie en de Integral Link achterwielophanging bezorgt passagiers achteraan een nog zachtere rijervaring.

Buitenaf herken je de Mondeo Vignale aan speciale 18-inch lichtmetalen velgen, een uniek radiatorrooster en exclusieve koetswerkkleuren. Dynamische LED koplampen worden ook standaard geïnstalleerd, net als heel wat systemen zoals SYNC 2, Active Park Assist, Perpendicular Parking, verkeersbordenherkenning en Active City Stop.

Onder de motorkap zijn enkel de krachtigste motorisaties beschikbaar. Aan dieselzijde neemt de 2.0-liter TDCi met 210 pk de honneurs waar, aan benzinezijde levert de 2.0-liter EcoBoost 203 of 240 pk. Er is ook een 187 pk sterke hybride beschikbaar en vierwielaandrijving is optioneel.

Wie dacht dat het daarbij eindigde, heeft het mis. Iedere klant van Ford Vignale zal ook nog eens bijgestaan worden door een specifieke Vignale relatiemanager die garant staat voor een gepersonaliseerde dienstverlening. Een klein voorbeeld daarvan is het ophalen en terugbrengen van het voertuig voor onderhoud, thuis of op kantoor. Je krijgt de wagen ook volledig gewassen terug. Tot slot kunnen klanten 24/24 beroep doen op OneCall adviseurs.

De vanafprijs van 37.600 euro lijkt met al het bovenstaande allesbehalve buitensporig… Alleen valt nog af te wachten hoeveel Ford-klanten op de Vignale-lijn zaten te wachten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...