Opgelet: donderdag flitsdag

Gendarme Controle Belgen Flitsen Record
Wees donderdag extra waakzaam voor je snelheid, er zal immers extra geflitst worden.

Op 16 april wordt er in meer dan twintig Europese landen een gecoördineerde snelheidscontrole gehouden. Natuurlijk is dat een inkomstenbron die ook onze politie na enkele weken DEFCON3 niet uit de weg kan gaan. Maar ook in Nederland, Duitsland en Luxemburg zal er van 6 uur ’s ochtends tot middernacht extra geflitst worden.

En daarbij blijft het trouwens niet, want precies één week daarna wordt er op 23 april een grootschalige flitsmarathon gehouden. Niet officieel, maar we zouden toch maar opletten. Verder dreigen de politievakbonden ook nog met een staking, vermoedelijk krijgen we dus niet enkel blauw op straat.

Flikken Staken

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...