Video: Floyd Mayweather’s wagenpark

Video: Floyd Mayweather's wagenparkAls bestbetaalde sportman ter wereld liggen de meest exclusieve sportwagens binnen handbereik, Floyd Mayweather toont hoe het kan!

Mayweather werd beroemd – en rijk – dankzij zijn bokstalent, een professionele omkadering doet de rest. Volgende maand bokst Floyd Mayweather het nu al legendarische gevecht tegen Manny Pacquiao, een modern equivalent van George Foreman vs Muhammad Ali! In zijn vrije tijd kan hij beroep doen op een breed aanbod van sportwagens en luxueuze bolides, Bruce “The Driver” neemt ons in onderstaande video even mee in de garage.

Daar staan er onder meer drie Bugatti Veyron’s (!!) en een Ferrari Enzo, terwijl er normaal gezien maar plaats is voor drie wagens. First world problems… Wat verder staan er een resem Rolls Royce’s en een stretch limousine, maar ook op enkele Bentley’s kan Floyd beroep doen. We zien tot slot ook nog een 458 Spider, 599 GTB, 650S Spider en een Lamborghini Aventador, allen voorzien van een rustgevende witte koetswerkkleur.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...