Koopt Ssangyong binnenkort Pininfarina?

Koopt Ssangyong binnenkort Pininfarina?Wordt het beroemde Pininfarina straks eigendom van het Indiaanse Mahindra, eigenaar van onder meer Ssangyong?!

Gekker dan dit zal het waarschijnlijk niet snel worden in autoland. Een Koreaanse autobouwer die nu niet echt bekend staat om zijn beeldige vormen en prachtig voorkomen die eigenaar wordt van een van de meest gerenomeerde designhuizen uit Italië. Toch zou eigenaar Mahindra volgens Bloomberg vergevorderde gesprekken voeren met Pininfarina. Na de tegenvallende financiële resultaten van de voorbije jaren kan dat voor beide partijen ook wel succesvol uitlopen.


De deal moet natuurlijk eerst nog volbracht worden, maar mocht dit lukken dan verwachten we prachtige SUV en crossovers met een Ssangyong badge. Alleen valt het af te wachten of ze dan ook nog concepten zullen (mogen) bouwen voor Alfa Romeo, Ferrari of BMW!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Koopt Ssangyong binnenkort Pininfarina?"

  1. Wolf 27-03-2015 om 21:38

    die kunnen wel wat hulp gebruiken qua design    LOL

Reageer

Reactie aan het plaatsen...