Fiat 500 Esclusiva enkel te koop via Vente-Exclusive.com

Fiat 500 Esclusiva enkel te verkrijgen via Vente-Exclusive.comOnline autoverkoop staat in België nog in zijn kinderschoenen, maar Vente-Exclusive.com gelooft er volmondig in én brengt ons een Fiat 500 Esclusiva special edition!

De Fiat 500 Cinquecento blijft een legendarische wagen, zelfs met een gezegende leeftijd en ontelbare speciale uitvoeringen blijven de (toekomstige) eigenaars laaiend enthousiast om zijn passievolle eigenheid. De verkoopsite Vente-Exclusive.com is gespecialiseerd in online retailacties van allerhande gadgets, mode en lifestyle-artikelen, tussen 27 maart en 5 april komt daar ook de Fiat 500 Esclusiva bij. Naast het gebruiksgemak van online shoppen en de rijkelijke basisuitrusting scoor je ook een interessante korting van bijna 25%.

Zowel de 500 driedeurs als 500C cabriolet zal exclusief via deze website aangeboden worden en dit in zowel een witte parelmoerkleur of een metallic zwarte tint. Allemaal bouwen ze verder op de 1.2-liter benzine met 69 pk in het Pop Star uitrustingsniveau (airco, radio/cd/MP3/7 airbags/mistlichten/chroom accenten/15″ velgen/Blue&Me/…) plus een resem unieke badges. De Fiat 500C Esclusiva krijgt daar exclusief nog eens stoffen bordeaux vouwdak bovenop!

De geïnteresseerden in deze scherp geprijsde Fiat 500 hoeven zich eenmaal niet te reppen naar hun favoriete dealer, gewoon even registeren op Vente-Exclusive.com en vanaf 27 maart je aankoop finaliseren. De Fiat 500 Esclusiva €11.799, de fashionista’s die een voorkeur hebben voor de 500C zijn genoodzaakt om €13.799 te investeren. De levering vindt vervolgens plaats bij de Fiat garage van jouw voorkeur!

De komende jaren verwachten we overigens dat online autoverkoop sterk zal komen aanzetten, andere automerken (Volvo, Tesla, Suzuki, …) zetten hier ook sterk op in. Fiat mag gerust als trendsetter aanzien worden, de 500 Matt Black werd in het verleden ook enkel online aangeboden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...