Trailer: Mission Impossible – Rogue Nation [BMW M3]

Trailer: Mission Impossible Rogue Nation [BMW M3]In het vijfde deel van de Mission Impossible films krijgt de BMW M3 Berline een prominente rol!

Dit weekend zagen we nog een comfortabele doch krachtige Audi S8 passeren in de trailer voor de nieuwe Transporter film, vandaag zien we Ethan Hunt aka Tom Cruise een BMW M3 Berline vernielen gebruiken tijdens zijn professionele bezigheden. Zoals steeds moet de geheime agent de wereld én zichzelf zien te redden tegen allerhande onheil, de Duitse premiumconstructeur grijpt deze promotionele mogelijkheid dan ook volledig. Zo passeren er ook andere producten van de grote BMW familie de revue (X3 crossover, S1000 RR motorfiets, …), terwijl in een voorgaande Mission Impossible de futuristische i8 reeds een eervolle passage kreeg. Deze zomer verschijnt Mission Impossible Rogue Nation in de bioscoop!

Lees hier onze rijtest met de BMW M3 Berline!


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...