Impressie: Ford Mondeo RS

Ford Mondeo RS
Wat als Ford nu eens een RS-versie van de Mondeo zou maken?

Op de Ford Mondeo moesten we zo lang wachten dat we hem bijna terug vergeten waren. Een RS-variant zou alvast een stap in de goede richting zijn om het goed te maken, al vrezen we dat het toch bij dromen of een bravere ST-versie blijft.

Deze RS-impressie werd visueel in het leven geroepen door X-Tomi Design. Zij kleefden de meest recente Focus RS-grille op de snoet van de Mondeo en wisselden ook even snel de velgjes. Achteraan zien we een opvallende doch niet extreme spoiler met onderaan twee ovalen uitlaatpijpen en een diffuser.

Moest hij er uiteindelijk toch komen, dan verwachten we onder de motorkap een iets groter blok dan de 2.3-liter EcoBoost. Een 3.5-liter V6 bijvoorbeeld, goed voor een vermogen van op zijn minst 400 pk. Maar als als als hij komt, dan zal het naar goede gewoonte niet eerder zijn dan bij het einde van zijn levensjaren. Dat wordt dus sowieso nog eventjes wachten… (Via: X-Tomi Blogspot)

Ford Mondeo RS - Preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...