Spyshots: Jaguar F-Pace 2016 [SUV]

Spyshots: Jaguar F-Pace 2016 [SUV]Hou je maar stevig vast aan je bretellen, ook Jaguar komt met een krachtige SUV!

Jaguar heeft ons de laatste jaren verwend met knappe conceptmodellen zoals de C-X75 en de C-X17, de laatste komt er binnenkort écht aan als stoere crossover slash SUV. De ontwikkeling is al een tijdje aan de gang maar de prototypes die nu gesignaleerd werden zouden hét the real deal zijn. Na de vele concepten en design previews hadden we ondertussen wel al een goed beeld van hoe deze Jaguar SUV er zou gaan uitzien, qua naamgeving kozen de Britten voor F-Pace.

Behalve een subtiele verwijzing naar die andere F zijn er ook heel wat motoren die de overstap maken. Zo zal het F-Pace aanbod starten met een 3.0-liter V6 en doorgaan tot een krachtige V8, een krachtige diesel zou in Europa niet misstaan. Een luxueuze terreinwagen zonder vierwielaandrijving is zoals een café zonder bier, ook dat zal de overstap maken van de begeerlijke sportwagens. Tegen 2016 zou de Jaguar F-Pace bij de dealers moeten staan, een onthulling op het Autosalon van Frankfurt (september 2015) zou dus niet geheel onlogisch zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...