Fiat 500 Vintage ’57 is de jouwe vanaf €15.570

Fiat 500 Vintage '57 is de jouwe vanaf €15.570Investeer nu in hét auto-icoon van Italië!

De huidige generatie Fiat 500 vierde laatstleden nog zijn zevende verjaardag op een originele wijze – mét kado’tjes natuurlijk – en een facelift komt er aan, toch blijven de Italianen duchtig in de weer met hun compacte fashionicoon. De nieuwe 500 Vintage ’57 Special Editon verwijst volmondig naar de eerste Cinquecento die het levenslicht zag in 1957, de jaren erop werd het een volmondig succesmodel. Typerend waren de witte accenten (spiegelkappen, antenne, dakspoiler), grote Fiat logo’s en volle chroom velgen, niet toevallig ook de kenmerken van deze generatie Fiat 500 Vintage ’57 die ook al in Genève stond!

Naast het fancy Soul Blue zijn er nog zes andere pastelkleuren beschikbaar (Mint Green, New Age Cream, Countrypolitan Yellow, Crossover Black, Pasodoble Red en Tech House Grey), de kenners herkennen alvast het appelblauwzeegroen van op 500 Cult! Voor het interieur koos men ook voor een retrosfeer met een witte boordplank, elegante zetels (natuurleder of donkerbruinleder) en chroom accenten. In 2015 speelt het veiligheids- en comfortgevoel een belangrijke(re) rol, daarom krijg je alle snufjes uit het betere uitrustingsniveau zoals 7 airbags, airco, Blue&Me, radio/cd/MP3, …

In het Belgische dealernet kan je vanaf vandaag je handtekening plaatsen onder een bestelbon ter waarde van €15.570 waarmee je een voordeel scoort van €540 in vergelijking met een reguliere 500 Lounge. Als klant krijg je de keuze uit twee benzinemotoren (1.2-liter met 69 pk of de 0.9-liter TwinAir met 95 pk) of de 1.3-liter MultiJet diesel met 95 pk. De eerste leveringen zijn voorzien vanaf april!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...