Video: Ford Focus RS scheurt door de bergen

Video: Ford Focus RS scheurt door de bergenMet het weekend voor de deur kunnen we gerust even wegdromen met actiebeelden van de nieuwe Ford Focus RS!

We waren al behoorlijk enthousiast bij de onthulling van de nieuwe Focus RS en ook in Genève moesten we even passeren bij deze blauwe hooligan, al heeft Ford nog steeds niet verklapt hoeveel pk’s er uit de 2.3-liter EcoBoost gehaald worden. Sowieso meer dan 320 pk, maar nu mogen ze stilaan eens met officiële informatie naar buiten komen. In deze informatieve actiefilm scheurt de vierwielaangedreven ‘RS doorheen de bergen, dankzij intelligentie torque vectoring en vier rij-modi zou iedereen in staat moeten zijn om (bijna) het onderste uit de kan te kunnen halen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...