Preview: Skoda Superb Combi

Skoda Superb Combi 2015
Skoda bevestigt de introductie van de Superb Combi voor september.

Op het Autosalon van Genève was de nieuwe Superb dit jaar de hoofdattractie bij Skoda. Een breakvariant stond er nog niet, maar in een gesprek met IndianAutosBlog bevestigde bestuurslid Winfried Vahland dat we er niet lang zullen op moeten wachten: “Een Skoda Superb Combi komt in september naar Europa, de perslancering is gepland voor juli.”

Ondertussen werd de nieuwe Superb Combi ook al gespot in zijn thuisland. Designmatig verandert vanzelfsprekend enkel de achterkant, de snoet en het interieur worden mooi overgenomen van de Berline. Natuurlijk groeit de koffer nog verder door en er wordt gesproken van minstens 660 liter bagagevolume uitbreidbaar tot zelfs 1.895 liter met de achterbank neergeklapt. De motorisaties kenden we al, met verschillende TSI-benzines en TDI-diesels die een vermogen tussen 120 en 280 pk produceren. (Via: IndianAutosBlog)

Lees hier onze rijtest met de Skoda Superb Combi

Skoda Superb Combi 2015 - Spyshots

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...